De KSA viert haar verjaardag met een heuse taptoe.


Geraardsbergen. Zaterdag 27 april viert de KSA Geraardsbergen het veertigjarig bestaan van haar muziekkorps. Om deze verjaardag de nodige luister bij te zetten organiseert de KSA op de Markt van Geraardsbergen een grote taptoe.

Om 17 uur beginnen de festiviteiten. Het publiek kan zich vermaken aan optredens van ’t Steksken, allerhande bevriende jeugdverenigingen van de stad en de harmonie van Moerbeke. Oud-leden van de fanfare brengen allerlei acts. Verschillende jeugdige muziekkorpsen zullen Geraardsbergen op zijn grondvesten doen daveren. Majorettes, vendelzwaaiers en paarden zullen op de Markt hun opwachting doen. Het spektakel wordt afgesloten met een gratis receptie.

Om 21.00 u. is er een verrassende spektakelshow met licht, geluid en vuurwerk. Daarna kan het feest in een grote tent worden verdergezet, waar een dj voor de nodige ambiance zorgt.   Alle activiteiten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Wil je meer weten? Surf dan naar:
https://www.facebook.com/events/415860522498859/

Julien Borremans

X