archief 2017

Sabien Tiels stelt haar nieuwe songs voor in GC De Kluize Scheldewindeke

archief 2017

Kom genieten van een zalig avondje in GC De Kluize in Scheldewindeke. Op vrijdagavond 26 april vanaf 20 u krijg je in de Oosterzeelse cultuurtempel een unieke kans om het concert van Sabien Tiels bij te wonen. Het wordt een onvergetelijk avondje. Hoe vaak krijgt een mens om Sabien Tiels in Oosterzele en de regio aan het werk te zien? Vrijdagavond 26 april dus, en het zou zonde zijn om dat te missen. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

archief 2017

Sabien Tiels is in Vlaanderen één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singersongwriters én zangeres pur sang. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten bezorgen Sabien heel wat fans. Ze scoorde al hits met ‘Hou je morgen nog van mij’, het intussen klassieke ‘Trein’, ‘Tante Emma’, het duet met Marcel de Groot ‘Is het dit nu?’, en afgelopen zomer met ‘Jij kent me beter dan ik’.

Voor sommige mensen was het wat stil geworden rond Sabien Tiels maar sinds haar deelname aan Song City in Herzele, in 2017 én 2018, en sinds haar samenwerking met de Britse producers Paul Drew en Jack Duxbury (James Bay, Rag ‘n Bone Man), vloeien de topsongs terug uit haar pen. Niet alleen voor haar maar ook voor collega-artiesten zoals Laura Lynn, Dana Winner, John Leo (The Voice Senior), Christof Chapsis en Eveline Cannoot. Ondertussen scoorde Sabien drie hits op rij in 2018 en ook haar nieuwe single ‘Dans’ wordt zeer goed ontvangen in Belgi ë en Nederland. Het album Licht is intussen zo goed als klaar. Sabien wil de songs van dat nieuwe album graag op vrijdag 26 april in absolute avant — première voorstellen in GC De Kluize in Scheldewindeke. Ze doet dat met haar volledige live band en met mogelijk nog een paar gastartiesten als verrassing. Kom kennis maken met een ‘nieuwe’ Sabien Tiels, gewapend met innemende en meeslepende nieuwe liedjes. Na de show trekt Sabien tijd uit voor gesprekken met het aanwezige publiek en verneemt u alle details over het nieuwe album LICHT.
Tickets zijn verkrijgbaar via https//www.gcdekluize.be/luc-standaert/sabien-tiels-licht. Info: Luc Standaert, 0497/ 52 71 88, info@crickethillmusic.com.       Reporter 17
X