Oosterzeelse Feesten 2019: veel goede muziek en nog gratis ook

Tijdens de Oosterzeelse Sinksenkermis van vrijdag 7 juni tot en met woensdag 14 juni laten Dimi Reynaert (imitator Andr é Hazes), Madame Zaza (travestieshow), Fanfare ‘Vrije Kunstkring Brakel’ met trommelkorps, instaporkest Con Animo, Beau 4, Moelparkee, KSA Oosterzele, Quitny, Hammertime, 2 Play Live, Danny Brendo, Chris Corn, Kurt Burgelman, Free danseressen, Ramona, Marcoff, Gino Verano, Dex Dylan, Sabine, Yves Segers en Pure 4 Fun Oosterzele bruisen van het leven. En ook steengoede deejays in caf é The Pub, caf é ‘t Molenhof en in de feesttent met een onstilbare honger en muziekdrift mogen Oosterzele op stelten zetten.

Het volk stroomt elk jaar toe om duchtig te feesten, het Sinksencomit é zorgt er voor dat op elke kermis muziek in alle stijlen wordt geprogrammeerd. Ook op de editie 2019 van Sinksenkermis kunnen de muziekliefhebbers dagenlang uit de bol gaan. Wie er de voorbije jaren bij was, zal maar al te graag opnieuw bij het zinderend feest zijn. En leuk meegenomen, veel goede muziek en nog gratis ook. Alleen je pintjes moet je zelf betalen. Je wil sfeer, eens uit de bol gaan, power, fiesta,…en je zal het krijgen ook. Hartje Oosterzele is ook dit jaar the place to be. De wereld verandert in een razend snel tempo, maar van sommige dingen verwacht je dat ze nooit zullen verdwijnen. Zoals die goeie ouwe Oosterzeelse Sinksenkermis. Voor de geboren en getogen Oosterzelenaars zijn het hoogdagen van amusement. Het Sinksencomit é mag fier zijn op het programma 2019. Het menu van Sinksenkermis, met maar liefst 44 gangen, oogt andermaal zeer appetijtelijk. De bezoekers weten dit bijzonder te waarderen. Iedereen is van harte welkom.       Reporter 17
X