Roswitha Gerbosch (Groen), 10 de plaats opvolger Vlaams Parlement

Roswitha Gerbosh,

gemeenteraadslid voor Groen in Oosterzele, stelt zich kandidaat voor de verkiezingen van 26 mei. Ze staat op de 10 de plaats opvolger Vlaams Parlement.
Roswitha Gerbosh: ‘Duurzaamheid en zorg voor het milieu met oog voor de toekomst zijn al jaren mijn stokpaardjes. Meng dit met inspraak, eerlijkheid, overleg en respect voor iedereen
en dan is het plaatje compleet. Na een jarenlang engagement op persoonlijk en professioneel vlak vond ik het tijd om niet langer aan de zijlijn toe te kijken. Ik wou mijn inzet laten renderen op grotere schaal en besliste in 2012 de stap te zetten naar de gemeentepolitiek. Na jaren zetelen in de gemeenteraad in Oosterzele ben ik nu nog intenser en met een meer doordachte blik bezig met alles wat er rondom ons gebeurt. Daardoor ben ik er nu nog meer van overtuigd dat het echt wel anders kan en moet! Ik wil meewerken aan een duurzame visie die de gemeentegrenzen overschrijdt. Ik steun met plezier de lijst Groen omdat we samen geloven dat het anders kan! Ken je mij en geloof je nog steeds in mijn enthousiasme en gedrevenheid, geef me dan jouw steun. Samen gaan we voor een menselijker, duurzamer Vlaanderen, waar iedereen telt! En daarvoor telt iedere stem, ook de jouwe (en die van je buur)’, weet Roswitha Gerbosch.(R17)