Kapper Koen in Tel Aviv voor Eurosong 2019

De Belgische kandidaat Eliot

Kapper Koen uit Nazareth is terug in Eurovisieland deze keer Isra ël -Tel Aviv. Gisteren werd het startschot gegeven voor de 64ste editie van het liedjesfestival.

Dat gebeurde in het centrum van Tel Aviv op een gigantische oranje loper. Hierop werden alle 41 deelnemers uitgenodigd in schitterende jurken en stijlvolle pakken. Alsook onze Belgische kandidaat Eliot in een creatie van Walter van Beirendonck. Gisterenavond vond de juryfinale plaats die ik ook van nabij heb gevolgd. Vandaag kunnen jullie de eerste halve finale live op één volgen waarin Belgi ë als tiende zal aantreden. Eliot zal met zijn song Wake up Europa moeten wakker schudden om massaal op hem te stemmen! Hopelijk zien we ons land terug op zaterdag in de big final!