E40 van Gent naar Brussel volledig versperd in Wetteren

Bron Facebook

Door een ongeval met een gekantelde vrachtwagen is de E40 richting Gent naar Brussel volledig versperd. Het vrijmaken van autosnelweg zal een hele tijd duren.

Omstreeks 7.15 uur deze ochtend kantelde de vrachtwagen net voorbij de invoegstrook van het Shell tankstation in Wetteren. Vermoedelijk moest de chauffeur uitwijken voor een wagen of vrachtwagen die de E40 op kwam rijden. Er zouden geen gewonden zijn. Tevens zijn er geen andere wagens betrokken bij het ongeval. Ondertussen staat het verkeer over een afstand van 10 km stil.

Op dit ogenblik wordt het verkeer dat vastzit tussen de oprit van Wetteren en het ongeval omgeleid via de parking van het servicestation richting N42 Oosterzele. In de richting van Gent vormt zich ondertussen een kijkfile. Het verkeer van op de E40 richting Brussel kan in Merelbeke de snelweg verlaten en kan zo verder via de R4.

Er wordt gevraagd om de N9, de steenweg tussen Gent en Aalst, te vermijden. Daar is de wachttijd reeds opgelopen tot anderhalf uur aanschuiven

(Bron HLN)