Gratis naar travestieshow Madame Zaza

Op zaterdag 8 juni vanaf 21 u kan je in taverne Evora, Windekekouter 7, tijdens de Sinksenkermis in Oosterzele, gaan kijken naar de travestieshow Madame Zaza. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. (Reporter 17, foto’s DDL).

Madame Zaza trad destijds als achttienjarige voor het eerst op als transformist, zeg maar travestiet. Er werd toen met enkele kennissen een show in mekaar gestoken. Met succes. De bal ging definitief aan het rollen. Het bonte gezelschap brengt zaterdagavond 8 juni in taverne Evora een gloednieuwe show. Het gezelschap van Madame Zaza brengt muziek vanuit de onderbuik, waarbij alle heupen spontaan beginnen te wiegen, dat is de basis van de show. Kurt De Meyer staat al jaren op de planken als Madame Zaza, een knipoog naar een van de eerste Parijse travestieten Zsa Zsa. Imitaties van bekende vedetten en wereldvedetten zullen in de Evora de revue passeren. De showqueens zullen hoge ogen gooien, vooral bij het mannelijke publiek. Madame Zaza is een merknaam geworden, die staat voor uitbundigheid geuren, kleuren, power, fiesta. Je kan op zaterdagavond 8 juni in taverne Evora terecht voor een zwoele avond. Je krijgt gegarandeerd veel sfeer. De volumeknop mag voor een keer omhoog voor een swingend optreden van het team van Madame Zaza. Het wordt spectaculair, met een fantastische show, kleur en leven waar je ook kijkt. Natuurlijk beleef je de show intenser als je helemaal in de stemming komt na een paar kermispintjes. Het allerbelangrijkste is dat je je eens laat gaan en geniet van de ambianceshow. Het zal bruisen in de Evora.     Reporter 17