De nieuwe streekradio in Ninove en Geraardsbergen

SU FM is klaar om Radio te maken van en voor de luisteraars en dit onder het motto van “plezante volkse radio”. Dit doen ze met een een verscheidenheid aan programma’s.

SU FM was de tijdens de wintermaanden gekend als carnavalsradio. Carnaval is al geruime voorbij, We draaien dan nu al even op volle toeren om de volkse en plezante radio te worden waar SU FM voor zal staan. Ondertussen hebben de DJ’s zich helemaal klaargemaakt om jullie optimaal luistergenot te bezorgen. Op SU FM zal je zowel nieuwe als oude stemmen horen.

Er zijn enkele gevestigde waarden uit streekradioland die zich achter dit project zetten. Luc Vander Putten, beter bekend als Luc Van Praet, is zo iemand. “We willen met SU FM de lokale mensen, verenigingen en activiteiten in de kijker zetten. We maken radio voor mensen uit Geraardsbergen én Ninove, onze groep vrijwilligers is dus ook een mix van van beide steden.”

SU FM beluister je in Geraardsbergen via 106.9fm en in Ninove via 106.6fm of via de website sufm.be. Verdere informatie over de programma’s en DJ’s zie je ook op de facebookpagina van SU FM.