Een spiegeltent vol feest en vertier. Dit weekend in Zottegem.

Voor de 4de keer op rij plaatst Rotary Zottegem tijdens het pinksterweekend, ter gelegenheid van de kermis, hun Spiegeltent terug op de Markt van Zottegem. Op vrijdagavond gaat het feestweekend van start met een galabal voor leden, partners en vrienden van de Rotary-club. Deze avond staat volledig in het teken van fundraising ten voordele van tal van sociale werken.

Zaterdag worden tal van DJ’s opgetrommeld om het dak van de tent te spelen tijdens de 90’s & 00’s fuif.
Voor de eerste keer organiseren ze op zondagmiddag vanaf 11u een saucissenkaarting. De inleg bedraagt 2 euro en er kan Bieden en Manillen gespeeld worden. De beste kaarters gaan met lekkere saucissen naar huis.
Daarna draaien DJ Daddy Cool en DJ Koen vinyl uit de jaren 70 & 80 tijdens de Kermis T-Dansant.
Maandagavond tenslotte mag Marijn Devalck aka Boma de tent sluiten met zijn ‘Boma on the Rocks’.
Alle opbrengsten gaan naar sociale projecten in de regio.