Zottegemse handelaars zorgen voor groot feest tijdens de braderie

De handelaars van Zottegem Winkelcentrum hebben de braderij in een nieuw jasje gestopt onder de noemer ‘Zottegem leeft’.

De braderie gaat door in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juni. Tijdens het evenement wordt het centrum van Zottegem omgetoverd tot een urban jungle, compleet met planten, papegaaien, giraf, gorilla’s en nog veel meer. Het evenement is op maat van jong en oud. Op de markt wordt een klimtoren gebouwd met loungeruimte. Een dj zorgt voor aangepaste sfeermuziek en positieve vibes. Zaterdagavond wordt op de Heldenlaan een feestelijk vervolg met DJ gebreid aan het gezellig dagje winkelen, in samenwerking met Tom Devenijn van loungebar Avenue en Jelena en Pieter van caf é De Zoeten Inval.

Afspraak op zaterdag 22 juni van 10 uur tot 20 uur (Heldenlaan tot 1:00) en zondag 23 juni van 14 uur tot 18 uur. De Heldenlaan wordt door Olivr Food doorlopend omgebouwd tot een culinaire jungle. Ook op andere locaties kan men van allerlei lekkers te genieten. Er is kinderanimatie voorzien met onder andere grime en springkastelen. Verenigingen allerlei versterken dit evenement met dans/turnoptredens. Bij de Zottegemse handelaars kan je zoals vorige jaren nog steeds terecht voor koopjes en zoveel meer.

Meer info

Zottegem Winkelcentrum

Evenement ‘Zottegem Leeft’ op Facebook