Slachtoffer brand Strijpen in levensgevaar

Deze voormiddag werd de brandweer opgeroepen voor een zware woningbrand in de Rijkestraat in Zottegem (Strijpen). Twee bewoners, namelijk een 65-jarige vrouw en een 62-jarige man, geraakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. De man werd gered door Curt Van Caenegem van café ’t Gemeentehuis te Strijpen die het slachtoffer koelbloedig uit de woning haalde.

De vrouw die door de brandweer naar buiten werd gebracht verkeert in levensgevaar. De woning liep zware schade op. Het labo en de branddeskundige, aangesteld door het parket, zijn ter plaatse om de precieze oorzaak van de brand te onderzoeken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X