promotie flyer foto

Samana Scheldewindeke laat je genieten van populaire show

promotie flyer foto

Op dinsdag 9 juli, tijdens Kermis Windeke, organiseert Samana Scheldewindeke haar 26 ste ontspanningsnamiddag. Place to be: Feestzaal ‘t Open Veld, Stationsstraat 114, Scheldewindeke. Ambiance verzekerd met ‘De Melando’s’.     Reporter 17, foto DDL

Samana Scheldewindeke wist ‘De Melando’s’ te strikken voor een optreden in feestzaal ‘t Open Veld. Chris en Frank vormen ‘De Melando’s, een professioneel accordeon en zang-duo. Chris en Frank brengen met veel succes hun show in binnen- en buitenland. Ze zijn uniek omdat ze zowel vocaal als instrumentaal heel getalenteerd zijn. Hun optredens zijn zeer afwisselend, eigentijds en vlot. De Melando’s weten door hun jarenlange ervaring hun publiek te boeien. Accordeon is en blijft een zeer geliefkoosd instrument. Alleszins bij de senioren. Chris en Frank beschikken daarenboven over een mooie stem. Het programma zal je bekoren. De show zit boordevol amusement, met populaire liedjes van vroeger en nu. Ambiance in feestzaal ‘t Open Veld verzekerd. Mis deze gezellige namiddag niet. De show start om 14 u 30. Toegang: slechts zes luttele euro’s. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Samana bestuursleden, Feestzaal ‘t Open Veld en aan de kassa. Info: mevrouw Jo De Lange — Van De Velde, 09 / 362 27 99, 0479 / 09 81 40.       Reporter 17
X