Zottegemse speelstraten twee maanden verkeersvrij

Zoals verleden jaar mogen een aantal straten in Zottegem ook tijdens deze zomervakantie van maandag 1 juli tot en met zaterdag 31 augustus op vraag van buurtbewoners (en op eigen verantwoordelijkheid bij gebeurlijke ongevallen) iedere dag van 10 tot 20 uur als zgn. speelstraat ingericht worden.

Dit is het geval in de wijk Bijloke voor het gedeelte van de Frans Van De Meulebrouckestraat vanaf huisnummer 21 tot aan het kruispunt met de Iepenstraat alsook in Sint-Maria-Oudenhove in de Terrasstraat vanaf huisnummer 23 tot en met huisnummer 33 (einde van de straat), in Strijpen in de Weidestraat vanaf huisnummer 18 tot en met huisnummer 36, en in Erwetegem in de Lentestraat tussen het kruispunt met Ten Ede en het kruispunt met de Keiberg. Deze inrichting als speelstraat wordt naar het verkeer toe gesignaleerd door middel van nadars met de nodige verkeersborden die door de straatverantwoordelijke telkens bij aanvang (moeten) geplaatst en na afloop weggenomen worden.

X