Gentse Feesten: Goed nieuws voor nachtraven van Merelbeke, Gavere, Melle en Oosterzele

Alweer goed nieuws ook voor de Merelbeekse, Gaverse, Melse en Oosterzeelse feestvierders die graag naar de Gentse Feesten trekken. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).
Net als vorige jaren rukt een speciale feestbus van De Lijn uit om de feestvierders van Melle, Oosterzele, Merelbeke en Gavere ‘s nachts snel en veilig thuis te brengen. De Mellenaars en Oosterzelenaars nemen aan Gent — Zuid (Woodrow Wilsonplein) feestbus nummer 10, Merelbekenaars en Gavernaars nemen feestbus 11. De bussen vertrekken om 0.30, 2.15 en 4 uur. We weten als geen ander: ‘Gentse Fieste’, ‘t is plezant, maar het is niet gemakkelijk om er te geraken met de wagen en er weg te geraken. Zo heeft Oosterzele jarenlang moeten lobbyen, pas in 2006 lukte het. De Lijn zag toen eindelijk in dat er voldoende feestgangers waren om het bereik tot Oosterzele uit te breiden. Oosterzelenaars grijp alweer deze kans en gebruik de Nachtbus. De nachtbussen: voor de nachtraven van onder andere Merelbeke, Gavere, Melle en Oosterzele heel goed nieuws.     Reporter 17