Wegen vrij voor Strijpense driedaagse met vijf wedstrijden

Ter gelegenheid van de zomerkermis in Strijpen organiseert het plaatselijk Sportverbond Strijpen naar jaarlijkse gewoonte de zgn. Wielerweek Strijpen, ditmaal een driedaagse van zondag 21 tot dinsdag 23 juli met vijf wedstrijden op het programma: op zondag twee koersen voor juniores (start om 14u30) en nieuwelingen (17u15), op maandag voor beloften en elite-zonder-contract (15 uur) en op de slotdag nogmaals twee wedstrijden voor dames-jeugd (juniores en nieuwelingen gezamenlijk, 14u30) en dames-elite (17 uur).

Het vertrek en de aankomst van elke wedstrijd vinden telkens plaats in de Meire (Luchtbal). Alle wedstrijden worden verreden over dezelfde omloop, die ook het grondgebied van de deelgemeenten Sint-Goriks-Oudenhove en Erwetegem aandoet.

Met het oog op een veilig verloop zullen de volgende verkeersregelingen gelden op zondag van 12u30 tot 19u30, op maandag van 13 tot 18u30 en op dinsdag van 12u30 tot 20 uur:

Parkeerverbod in de volgende straten (of een deel ervan) die deel uitmaken van het parcours: Meire (+ Luchtbal), Wolvenstraat, Molenkouter, Sint-Andriessteenweg, Strijpenplein, Molenhoek, Krommestraat, Traveins, Kruiswaterplein, Ten Bosse, De Vlamme, Eekhout, Wurmendries, Meileveld en terug Meire.

Eenrichtingsverkeer in de Meire (alleen toegelaten richting Luchtbal), Wolvenstraat (richting Molenkouter), Molenhoek (richting Slijpstraat), Krommestraat (richting Traveins), De Vlamme (richting Eekhout), Eekhout (tussen De Vlamme en Wurmendries, richting Meileveld) en Wurmendries (tussen Eekhout en Meileveld, richting Meileveld).

Alleen plaatselijk verkeer toegelaten in het gedeelte van de Molenhoek tussen de Slijpstraat en Krommestraat.