Passagier levensgevaarlijk gewond na ongeval N42

Vanmorgen raakte een 21-jarige passagier uit Sint-Lievens-Houtem levensgevaarlijk gewond bij een ongeval op de N42 in Gijzenzele (Oosterzele).

Het ongeval gebeurde om 09.15 uur. De wagen, met aan boord een 20-jarige bestuurder uit Gent en de 21-jarige passagier uit Sint-Lievens-Houtem, reed in de richting van Zottegem. Om een nog onduidelijke reden verloor de bestuurder controle over het voertuig en botste zo tegen een betonnen duiker. Zowel de bestuurder als de passagier zaten gekneld en dienden door de hulpdiensten uit het voertuig bevrijd te worden. De bestuurder raakte slechts lichtgewond, hij brak zijn arm, maar de passagier was er erger aan toe. Ze verkeert momenteel in levensgevaar, maar is bij bewustzijn. De politie laat weten dat zowel zij als de bestuurder niet onder invloed waren van alcohol. Door het ongeval was de 42 een tijdlang afgesloten voor verkeer in beide richtingen.

 

X