Tiende Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele, grandioos feest met Willy Sommers, Yves Segers, Swoop en Hammertime

De Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is aan zijn tiende editie toe. Het VGO- bestuur is al maanden druk in de weer om van de ‘tinnen’ editie een spetterende feest te maken. Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar het voetbalterrein van VGO, Hogeveld in Oosterzele. Voorwaarts Gijzel Oosterzele trakteert je op zaterdag 17 augustus met veel zomers plezier op pittige optredens van Willy Sommers, Yves Segers, Swoop, Hammertime,… Je kan op zaterdag 17 augustus vanaf 18 u en op zondag 18 augustus vanaf 12 u ook aanschuiven aan de reuze barbecue.   (Reporter 17, foto’s DDL)

Aan de succesformule wordt ook op de tiende editie niet geraakt. Overheerlijk eten, hectoliters bier, keigoede muziek, intense sfeer, iedereen uit de bol: dat is de Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Elk jaar opnieuw blijven de fans en de sympathisanten van de voetbalclub én de muziekliefhebbers hier plakken voor de unieke sfeer, iedereen weet de Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele te appreci ëren. Op de editie 2019 zullen Willy Sommers, Yves Segers, Swoop, Hammertime,… zorgen voor een op en top sfeerfeest. En die sfeer moet je   komen meemaken. Het wordt alweer een cocktail van lekker eten, muziek, sfeer en veel pinten. Laat je onderdompelen in de VGO — sfeer. Je krijgt gegarandeerd in het Hogeveld in Oosterzele een heerlijke cocktail van sfeer en muziek, op smaak gebracht met een flinke scheut ambiance. Uitbundigheid. Beleef een zalige nacht op het voetbalterrein van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Muziek en ambiance. Je krijgt een unieke kans om het kruim van de Vlaamse muziekscène te zien. Zaterdagavond 17 augustus dus, en het zou zonde zijn om de Tiende Nacht van VGO te missen in Oosterzele. Het leuke is dat velen aan deze artiesten mooie herinneringen hebben die ze koesteren. Schlagers die iedereen kan meebrullen. Je mag meezingen en dansen tot diep in de nacht. Trek je dansschoenen aan en kam je haar (als je er tenminste hebt) in de juiste plooi: op de Tiende Nacht zal het bruisen. Wie er de vorige ‘VGO Nachten’ bij was, zal maar al te graag opnieuw bij het zinderende feest zijn. Je wilt sfeer, eens uit de bol, power, fiesta,…je zult het krijgen ook. Een kolkende massa, dat is de bedoeling. De sfeer zal er van de eerste tot de laatste minuut inzitten.
Tickets
Tickets kosten op zaterdag 17 augustus (BBQ vanaf 18 u en optredens vanaf 21 u) 35 euro, kinderen — 12 jaar: 10 euro. Enkel optredens (toegang vanaf 20 u) voorverkoop 20 euro. Op zondag 18 augustus vanaf 12 u tot 14 u betaal je voor de reuze barbecue 18 euro, kinderen — 12 jaar smullen tegen 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VGO bestuursleden, spelers, Caf é Central, Kapsalon Dirk Bockstaele en ING kantoor Oosterzele. Info: 0496 / 99 13 32, e-mail: info@vwgijzel-oosterzele.be.       Reporter 17