Zottegem: meld problemen via het e-loket, ook voor trage wegen (UPDATE)

Bij problemen allerhande verwittig je gemakkelijk de juiste gemeentelijke dienst vanop je computer, tablet of smartphone

Archieffoto SjK : De spotters van de trage wegen vergaderen met de gemeentelijke dienst en experts.

In Zottegem kan je via internet gemakkelijk een probleem melden aan de gemeentelijke diensten. Ook de spotters van trage wegen kunnen via deze webpagina hun opmerkingen doorgeven. Link: https://www.zottegem.be/aanvragen-meldingen-en-e-loket/meldingen.aspx

Screenshot van het formulier op de website van Zottegem

Zoals je merkt kan je verschillende soorten problemen doorgeven. Alles wat te maken heeft met de toestand van gebouwen, een bericht aan de groendienst, meldingen en klachten allerhande, overlast in jou buurt en de staat van het wegennet, waaronder nu ook ook de trage wegen, komt zo direct bij de juiste dienst terecht.

UPDATE : vanaf september 2019 zijn de webspotters offici ëel erkend in Zottegem en hebben ze een eigen APP waarmee ze in verbinding staan met de gemeente. Dit formulier blijft bestaan voor de burgers, waarmee ze ten allen tijde hun klachten en opmerkingen kunnen doorgeven. Meer over de wegspotters en hun activiteiten : https://www.nuus.be/2019/09/20/zottegem-verdeelt-de-kaart-van-de-trage-wegen-onder-vrijwillige-wegspotters/

SjK

X