© Google Maps

Stedelijke loods aan Ballingsweg krijgt loszone

© Google Maps

Het Zottegemse stadsbestuur heeft plannen en heeft ook reeds (aan zichzelf dus) de nodige omgevingsvergunning afgeleverd om ter hoogte van de brandweerdoorgang aan de stedelijke loods langs de Ballingweg op het bedrijventerrein in Grotenberge een bijkomende strook te mogen verharden, die dan zal gebruikt worden als laad- en loszone alsook voor het stockeren van allerlei materialen van de stedelijke technische dienst.

Het gaat om de aanleg van een betonverharding met een oppervlakte van 1.506 vierkante meter. Om het niveau met het achterliggende bufferbekken te overbruggen, moet er ook een keermuur gebouwd worden over een lengte van 105 meter en een tweede stuk muur (in de breedte) dat daarmee een hoek vormt over een lengte van ongeveer 10 meter. Deze keerwanden zullen geplaatst worden door arbeiders van de eigen technische dienst. Voor het leveren ervan zijn vier firma’s uitgenodigd voor een prijsofferte. De uitgave hiervoor wordt geraamd op zo’n 15.000 euro.

X