Afbeelding van StockSnap via Pixabay

Relaxatieavond voor rouwenden bij OVOK-Zottegem

Afbeelding van StockSnap via Pixabay

Na het succes van vorig jaar organiseert OVOK-Zottegem op vrijdag 13 september om 20 uur voor de tweede keer een relaxatieavond voor rouwenden.

OVOK is een vereniging van en praatgroep voor ouders van een overleden kind, maar deze activiteit staat ook open voor alle andere rouwenden die het moeilijk hebben in een rouwproces. Voor deze relaxatieavond zal voor een aangepast, rustig en sfeervol kader gezorgd worden in het stedelijk Ontmoetingscentrum Godveerdegem aan de Tweekerkenstraat. Een psychologe die gespecialiseerd is in rouw en verlies, zal er de aanwezigen inwijden in oefeningen tegen slapeloosheid, overmand zijn door verdriet en andere gemoedskwellingen ingevolge het overlijden van een dierbare.

Het oefenprogramma zal ruim een uur duren. Aan de deelnemers wordt gevraagd een (yoga)ligmat, kussentje en dekentje en eventueel warme sokken mee te brengen. Na de oefensessie zal er ook nog gelegenheid zijn om andere lotgenoten te ontmoeten, na te praten en/of ervaringen uit te wisselen. Deelnemen aan deze relaxatieavond kost 3 euro (thee inbegrepen). Het is wenselijk vóór dinsdag 10 september in te schrijven; in geval van te grote belangstelling, wordt het aantal deelnemers beperkt. Contactpersoon, ook voor meer inlichtingen over de werking van OVOK-Zottegem: Martine Van Damme, Korenbloemstraat 3, Godveerdegem (tel. 09  329 84 75 of 0496 48 68 10).

X