Melle, Diamanten huwelijksjubileum voor Gerard en Janine

Gerard Kielemoes en Janine De Blockwerden ontvangen in de raadszal van Melle voor de viering van hu diamanten huwelijksverjaardag.Gerard Kielemoes en Janine De Block leerden elkaar kennen in 1957 tijdens een manifestatie voor de schoolkwestie. Gerard was afkomstig van Gijzenzele, Janine van Melle. Het koppel trouwde op 10 september 1959 in Melle. Samen hebben ze 3 kinderen,Kristine, Rudy en Karine als ook 2 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen

Gerard werkte 33 jaar als bediende en daarna als adjunct verificateur bij het Ministerie van Financi ën. Zijn grote passie is het verzamelen van stylo’s (parker, bic ) hij heeft in totaal een kleine 5000 stuks. Vroeger liep hij bij AA Gent.

Janine werkte eerst als naaister en daarna als schoonmaakster.