Voorleesweek in de bibliotheek
©Sophie Richez - Bibliotheek Ninove

Feestweekend bib en cc De Plomblom

In 2019 bevindt de bib van Ninove zich 25 jaar op de huidige locatie én viert cc De Plomblom haar 25-jarig bestaan. Dat vraagt dan ook om één groot feest!

Op woensdag 25 september start het nieuwe seizoen van cc De Plomblom, net zoals in 1994, met ‘Paradijsvogels’. Toen een productie met een grote groep amateur-acteurs gebaseerd op een tekst van Gaston Martens in een regie van Paul Cieters. Nu een intieme voorstelling geschreven en gespeeld door de uitzonderlijke poppenspeler Fred Delfgaauw. Hij neemt je mee naar zijn leefwereld en laat het publiek kennismaken met zijn Paradijsvogels.

In het weekend barst het feest helemaal los. Zaterdag ga je ‘Back to the 90’s’, met o.a. een concert van de in Ninove en omstreken legendarische band The Balls. Zondag staat er dan weer een heus kinderfestival op het programma.

Programma

–                            woensdag 25 september, 20 uur:  Paradijsvogels van Fred Delfgaauw

–                            zaterdag 28 september, 20 uur – 2 uur: jubileumfeest ‘Back to the 90’s’

–                            zondag 29 september, 13 uur – 18 uur: familiedag

Tickets zijn te verkrijgen via  www.ccdeplomblom.org

X