Zottegemse Soroptimisten verwelkomen 6 nieuwe leden

Op de    ergadering van woensdag 23 september, mocht de nieuwe voorzitster van   Soroptimist Zottegem Zuid-Oost-Vlaanderen Griet Van Caenegem, 6 nieuwe leden verwelkomen: Ann Van de Velde,   Nele Coppens, Griet Haegeman, Annelies De Meyer, Nathalie De Meyer en Els Van de Velde.

Met een totaal van 40 leden, gaat de organisatie van actief ge ëngageerde vrouwen, zich blijven inzetten om   de   situatie   van vrouwen en meisjes in de regio   en ver daar buiten te verbeteren. Zo   organiseert de club op vrijdagavond 22 november een concert in zaal Rhetorica ism vzw Zijn,   ” De donkere kant van de liefde” met Deborah   Ostrega en Ernst Low. De derde editie van de “Soropquiz”   ten voordele van de   Vzw De Hoop, gaat door op vrijdag 8 november. Meer inlichtingen via   Soroptimist Zottegem-Zuid Oost Vlaanderen.

X