Fotoclub IRIS stelt eigen fotowerken tentoon

Traditiegetrouw organiseert Fotoclub IRIS tijdens het eerste weekend van november haar jaarlijkse fototentoonstelling in het gemeentehuis van Melle. Een selectie van de beste foto’s van onze leden gedurende het voorbije werkjaar.

Elk jaar opnieuw bezoeken talrijke geïnteresseerden het fotosalon van IRIS. Zij komen uit Melle, maar ook uit de brede regio rondom. Wie van het geheel wil genieten moet wel een uurtje uittrekken om zo’n honderd geselecteerde foto’s te bekijken en om van de wervelende digitale show van beeldenreeksen met aangepaste muziek te genieten.

De tentoonstelling bevindt zich op de eerste verdieping van het gemeentehuis. Rolwagengebruikers kunnen aan de achterkant van het gemeentehuis naar binnen en daar de lift nemen.  Elke bezoeker kan gratis deelnemen aan de  Prijs van het publiek  voor kleur en zwart-wit. Twee bezoekers zullen later, met het nodige geluk, de foto van hun keuze ingekaderd thuisbezorgd krijgen.

Openingsuren:

Vrijdag 1 november en  zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 van 10 tot 12 en van 14 tot 19 uur