30ste (!) Repair Caf é Zottegem in Levi’s Burgers

Zaterdag 19 oktober van 14 tot 17 uur wordt het 30ste Repair Caf é Zottegem in restaurant Levi’s Burgers in de Trapstraat in Zottegem georganiseerd.

“We willen al onze vrijwilligers bij deze 30ste editie danken voor hun inzet”, zegt initiatienemer en bezieler Piet Bogaert. “Zij offeren wekelijks een zaterdagnamiddag om een belangrijke bijdrage te leveren. Een paar honderd stukken zijn de voorbije jaren door onze handen gegaan. We hebben niet alles kunnen redden, maar het grootste deel heeft een nieuw leven gekregen. Denken we aan maar aan de televisies, platendraaiers, bandopnemers, cassetterecorders, staande- en wandlampen, fietsen, zelfs laswerken, kinderspeelgoed…Je kan het gek bedenken niet bedenken. Elke zaterdag is er bovendien altijd wel een of andere uitdaging. Dat houdt onze herstellers scherp en dat is het leuke aan onze job. Ook het sociale aspect is zeer belangrijk.”
Vrijwillige herstellers kunnen zich nog steeds aanmelden via piet.bogaert@telenet.be.
Meer info op de Facebookpagina van Repair Caf é Zottegem via deze link.