Geert de Clercq verkozen tot voorzitter Open VLD Zottegem

Gisteren vonden lokale verkiezingen plaats bij Open VLD Zottegem.

De lokale afdelingen van Open VLD houden om de drie jaar een evaluatiemoment onder de vorm van een interne verkiezing. Deze gebeuren bij Open VLD   traditioneel één jaar na en twee jaar vóór de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is ook de uitgelezen kans voor leden die zich graag actiever engageren binnen de afdeling. Elk lid mag niet enkel haar of zijn stem uitbrengen, maar kan zich ook kandidaat stellen om het lokaal bestuur te versterken en om zich zo actiever te engageren binnen de afdeling. Bij deze interne verkiezingen werd gisteren gekozen voor lokaal bestuurslid, lokaal voorzitter en regionaal vertegenwoordiger van de afdeling.

De nieuwe voorzitter wordt Geert De Clercq. Geert is ondernemer te Zottegem en runt het bedrijf GDCauto. Als regionaal vertegenwoordigers werden Lode Bruneel, Dirk Minnaert en Lieve Vanderhauwert  gekozen. De nieuwe bestuursleden zijn(alfabetische gerangschikt): Braems Tania, Bruneel Lode, Corthals Sven, De Clercq Geert, De Clercq Marnic, De Lange Liliane, De Maesschalck Jan, De Pessemier Dyllis, De Roeck Norbert, De Rouck Valerie, De Vos Fabienne, Debevere Raf, Galle Stefaan, Gaublomme Ivan, Gijsels Robert, Heytens Jan, Minnaert Dirk, Mornie Sven, Praet Chantal, R éveil Bruno, Seghers Ann, Van De Velde Jo, Van Reepingen Marc, Vander Hauwert Lieve en Wallemacq Carine.

Geert De Clercq, de nieuwe voorzitter van Open VLD Zottegem