Dag van de jeugdbeweging: gratis ontbijt op het Zottegemse Stationsplein

In heel Vlaanderen gaat komende vrijdag 18 oktober door als ‘Dag van de Jeugdbeweging’ en ook in Zottegem worden naar aanleiding hiervan een paar speciale activiteiten georganiseerd door de stedelijke jeugdraad.

Zo zal er opnieuw ’s morgens van 7 tot 9 uur aan kinderen en jongeren die het uniform van hun jeugdvereniging aangetrokken hebben, op het Stationsplein een gratis ontbijt (boterkoek, warme chocomelk of koffie, fruitsap) aangeboden worden vooraleer ze naar school of naar hun werk gaan.

’s Avonds om 19u30 wordt in het lokaal op het stedelijk speelplein Hemelrijk voor alle vrijwillige leid(st)ers van de plaatselijke jeugdbewegingen gratis spaghetti geserveerd. Daarna moet de jaarlijkse quizwedstrijd uitmaken wie de ‘Slimste jeugdvereniging van Zottegem’ is.