Middeleeuwse wandeling bij volle maan Landskouter.

Na de Spaanse avond in juni maakte het Seizoenscaf é zich op voor haar herfsteditie.

Zaterdag was het volle maan. Er worden sagen en mythen verteld… zo kreeg de herfsteditie van het Seizoenscaf é een extra cachet. Don Fabulist is een fantastische verteller die je meeneemt op een 4 km lange wandeling langs trage wegen in Landskouter. Kruip zelf gerust in de huid van een kabouter, nimf, trol, jonkvrouw of ridder, prins of prinses, nar, troubadour of waarzegster. Breng een lantaarn of andere sfeerlichtjes mee.

Don Fabulist, Ridder der Vagebonden van Het Kapersnest is doorwinterde verteller die de oude tradities koestert. Doorleefd en met een grillige lichaamstaal vertelt hij oersagen, legenden, mythen, sprookjes en sproken, maar ook eigen po ëtische vertelsels. In een alchimie van woorden wekt hij de wonderlijke verhalen van verdoemde schrijvers tot leven. Met gebronsde stem zingt hij vergeten balladen die hij dikwijls in de geheime zwerverstaal, het Bargoens, ten berde brengt.