Wijn degusteren ten voordele van Leefboerderij De Kanteling!

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert De Kanteling Herzele voor de vierde keer een wijndegustatie tvv de dagelijkse werking van de leefboerderij.

Het concept van de voorbije jaren, waarbij steeds meer dan 200 mensen konden bekoord worden, blijft behouden.

Deelnemers en hun familie, buren, sponsors, sympathisanten, vrijwilligers, partners en uiteraard wijnliefhebbers kunnen tussen 13 en 18 uur verschillende Franse wijnen proeven en vergelijken.

Net als voorbije jaren zal er ook één van de wijnboeren aanwezig zijn   en worden er, naast de bekende en geliefde wijnen, ook enkele nieuwe en erg interessante wijnen voorgesteld.

Na afloop bestaat vrijblijvend de mogelijkheid om wijntjes te bestellen en rustig na te keuvelen aan de gezellig ingerichte bar. De aangekochte wijnen worden dor vrijwilligers kosteloos aan huis gebracht in Herzele en omliggende steden en gemeenten.

De opbrengst van de wijnverkoop zal gebruikt worden voor het financieren van het project “Buitengewone Ontmoeting”

Buitengewone Ontmoeting is een project waarbij een keuken op maat zal gemaakt worden voor mensen met een beperking, maar die eveneens aangepast is voor kinderen.
Tweemaal per week ontvangt De Kanteling binnen dit project boerderijklassen, waar kinderen dan groenten of fruit verwerken samen met de deelnemers van De Kanteling.