Komen en gaan in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem

Het verder uitbouwen en/of opstarten van meer (deel)specialismen binnen het medisch zorgaanbod en de nodige vervanging van ‘vertrekkers’ hebben tot gevolg dat op de lijst van meer dan 110 geneesheren-specialisten die aan het AZ Sint-Elisabeth verbonden zijn, geregeld nieuwe namen te vinden zijn. Zo zijn dit de laatste vier nieuwkomers die sinds kort als arts in het Zottegemse ziekenhuis werkzaam zijn:

dr. Alex Kloeck: met zijn komst bestaat de dienst orthopedie opnieuw uit vijf orthopedische chirurgen. Hij volgt wijlen dr. Erik Van Holsbeeck op die vorig jaar op 25 augustus overleed.

dr. André Van Tichelen: hij was tot voor kort medisch hoofd van de dienst spoedgevallen in het AZ Oudenaarde. Als spoedarts schoolde hij zich daarna ook nog in rampengeneeskunde.

dr. Lieselotte Kint: als tandarts werkt zij in het AZ deeltijds samen met haar vader lth. Johan Kint. Zij voert ook behandelingen uit onder volledige narcose bij patiënten met een mentale of motorische stoornis.

dr. Wouter Vleeschouwers: is benoemd als abdominaal-bariatrisch chirurg en zal mee instaan voor de behandeling van de patiënten van de kliniek voor obesitas en metabole chirurgie binnen het AZ. Hij volgt dr. Marc Focquet op die, na een loopbaan van 40 jaar waarvan bijna 19 jaar in het AZ Sint-Elisabeth, eind juni met pensioen ging.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X