Merelbeke verwelkomt 100 nieuwe inwoners tijdens onthaalmoment

Het gemeentebestuur van Merelbeke ontving op zondag 27 oktober   zo’n 100 nieuwe inwoners in het gemeentehuis. Ook de jongste inwoners waren van de partij.

Tijdens dat onthaalmoment, dat twee keer per jaar georganiseerd wordt, krijgen de nieuwe Merelbekenaren meer info over de dienstverlening van de gemeente, het OCMW, het Sociaal Huis en de politie. Ze maken ook kennis met de schepenen en raadsleden van Merelbeke en krijgen een promofilm over de gemeente te zien. Nadien kunnen ze gezellig napraten tijdens een receptie. De nieuwe inwoners gaan bovendien naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes, zoals een Cadeaubon Merelbeke, een voucher voor een UiTPAS en een paraplu met het logo van de gemeente.