Filmtopper ‘Going in Style’ in GC De Kluize Scheldewindeke

Dankzij Samana en KVG Oosterzele krijg je op donderdag 14 november om 14 u een unieke kans om in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke te komen kijken naar de filmtopper ‘Going in Style’. Komedie van de bovenste plank. Mis deze Amerikaanse komische film niet. Een aanrader. (Reporter 17)
In de hoofdrollen: Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. De film gaat over Willie, Joe en Al, jarenlang boezemvrienden, die wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait en de gelden opgeraken, besluiten om voor het eerst in hun leven van het rechte pad af te wijken, wanhopig om hun rekeningen te betalen en niet meer voor hun geliefden te kunnen zorgen. Ze riskeren alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is te gaan beroven. Voor de vertoning van de film wordt je in de foyer verwend met koffie en gebakje. Deelnemen kost 6 euro. Na de film kan je nog nagenieten met een drankje in de foyer.
Inschrijven – uiterste datum 10 november – kan bij het bestuur of bij Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, juliette.meuleman@telenet.be, Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09, ritadelandsheere@hotmail.com, Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, hubert.vandesype@gordianus.com.               Reporter 17