©Stad Ninove - Nieuwe bibliotheekwebsite

Digitaal aan de slag met de nieuwe bibliotheekwebsite

Vanaf 5 november zit de bibwebsite in een nieuw kleedje. Het is nu de ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen te weten te komen, ook via je smartphone!

Vlot online

ninove.bibliotheek.be  biedt heel wat nieuwigheden! De site draait nu ook vlot op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Voortaan kan je dus snel en makkelijk via je eigen smartphone doorheen de catalogus bladeren. De integratie van Mijn Bibliotheek met de bibwebsite laat ook toe om je eigen ontleningen en die van kinderen vlot online te beheren. De catalogus zelf kreeg ook een belangrijke update. Zo kan je nu sneller zien of een werk al dan niet uitgeleend is. Ook reserveren wordt kinderspel. De vernieuwde zoekfunctie werkt zeer intuïtief en je kan de resultaten filteren naar je eigen noden en wensen.

Daarnaast werd Mijn Bibliotheek volledig geïntegreerd in de bibwebsite. Met deze tool kan je niet enkel je eigen ontleningen en reservaties beheren en verlengen. Je kan ook de lidkaarten van familieleden zoals je kinderen koppelen en snel een overzicht krijgen van alle bibliotheekmaterialen in huis!

Mijn Leestipper

Wil jij graag gepersonaliseerde leestips op maat? Dat kan! Als je lid bent van de Ninoofse bib én een profiel hebt op Mijn Bibliotheek, selecteert Mijn Leestipper boeken op basis van je leesvoorkeuren, leenhistoriek en de collectie boeken van de bibliotheek. Registreer je snel via  mijnleestipper.bibliotheek.be!