Fanfare in herfst concert ‘Voor God en Vlaanderland’ Scheldewindeke.

De Koninklijke Muziekvereniging ‘Voor God en Vlaanderland’ strijkt op zaterdag 23 november weer neer in GC De Kluize in Scheldewindeke. Een toplocatie voor een topevenement. (R 17, foto’s DDL).

In het rijk gevuld programma zitten opnieuw pareltjes. De sterren zijn nog altijd de muzikanten die elk concert opnieuw het beste van zichzelf geven onder leiding van Wim Van Volsem. Je zult opnieuw vlug in de sfeer komen. Wie de muzikale strijders van de Koninklijke Muziekvereniging’ Voor God en Vlaanderland’ nog eens van jetje wil zien geven, zakt af naar de cultuurtempel De Kluize. Een perfecte manier om kennis te maken met de fanfare . De muziekliefhebbers kunnen alvast beginnen watertanden. ‘Voor God en Vlaanderland’ blijft grote uitdagingen aangaan. Noteer alvast: zaterdag 23 november, GC De Kluize Scheldewindeke, 20 u. Snel wezen is een goede raad. Toegangskaarten kosten 8 euro (voorverkoop), aan de kassa betaal je 10€. euro,info@fanfarescheldewindeke.be, www.fanfarescheldewindeke.be.