Herzele is een Rode Neuzen Dag Gemeente!

Het lokaal bestuur van Herzele gaat de uitdaging aan om een échte Rode Neuzen Gemeente te worden!

“Dit jaar ondersteunt Rode Neuzen Dag niet alleen jongeren die het mentaal moeilijk hebben, maar willen ze hen ook fysiek en sociaal sterker maken door concrete projecten in de scholen van onze gemeente te ondersteunen”, zegt Benjamin Rogiers, schepen van Onderwijs. “Daarom ging het lokaal bestuur van Herzele de uitdaging aan om een échte Rode Neuzen Gemeente te worden.”

150 euro en logistieke ondersteuning voor elke Rode Neuzen School

“Het lokaal bestuur van Herzele roept alle Herzeelse scholen op om zich aan te melden als Rode Neuzen School en één of meerdere eigen acties op poten te zetten. In ruil schenkt het bestuur 150 euro aan elke school, zorgt ze voor logistieke ondersteuning van de actie én… kan de school één van de schepenen of de burgemeester uitdagen om mee te werken aan één van hun acties.”

 

“Aan de balie van het gemeentehuis (Markt 20), De Wattenfabriek (Solleveld 35) en Sportpark De Steenoven (Kerkkouter 40) verkopen we ook de officiële Rode Neuzen Dag goodies”, geeft schepen Rogiers nog mee.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X