Moord in Sint-Maria-Oudenhove/Brakel: verdachte aangehouden

Nav het aantreffen van het levenloze lichaam van een 67-jarige vrouw in Sint-Maria-Oudenhove/Brakel op 13 september 2019 (lees meer via deze link), werd door het parket OVL een onderzoeksrechter gevorderd. Op 16 oktober 2019 kon door de federale gerechtelijke politie van Oost-Vlaanderen een verdachte worden opgepakt.

Het betreft een 46-jarige man met de Gambiaanse nationaliteit die een tijdje zou verbleven hebben in het tuinhuis van het slachtoffer. De verdachte werd op 17 oktober 2019 voorgeleid en aangehouden door de onderzoeksrechter in Oudenaarde en zit sindsdien in voorhechtenis.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X