Atheneum ontvangt nationaal kwaliteitslabel eTwinning.


Geraardsbergen. Het GO! Atheneum van Geraardsbergen zet al enkele schooljaren sterk in op buitenlandse onderwijservaringen voor zowel leerlingen als leerkrachten. Naast deelname aan Erasmus-projecten, startte de school ook met eTwinning.

eTwinning is een community, die leerkrachten over de grenzen heen mogelijkheden biedt om materiaal te wisselen, praktijkvoorbeelden uit te wisselen, samen te werken in groep (online) en bijvoorbeeld projecten te organiseren. Vorig jaar schooljaar nam Nancy Thibaut, leerkracht Frans, met 6 secretariaat-talen deel aan een eTwinning-project met een school uit Florenville. De leerlingen van beide scholen organiseerden voor mekaar enkele uitwisselingsactiviteiten uit op locatie. De school ontving hiervoor tijdens een inspiratiedag een Nationaal Kwaliteitslabel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X