Bottelaarse Harmonie in kerstsfeer

Kerstconcert in de Sint-Annakerk op 13 december

Het jaarlijkse kerkconcert van de Bottelaarse harmonie “Voor God en Vaderland” baadt dit jaar volledig in de kerstsfeer, een primeur in de inmiddels 111-jarige geschiedenis van de harmonie. De muzikanten, aangevuld met de aankomende jeugd van de eigen muziekschool, brengen onder leiding van dirigent Patrick Simoens een gevarieerde mix van klassieke én moderne kerstmelodie ën, aangevuld met een aantal “wereldse” concertstukken. Naar goede traditie belooft dit concert andermaal een muzikaal hoogtepunt te worden, niet in het minst door de lokatie van de sfeervolle Sint-Annakerk die reeds jarenlang haar uitstekende reputatie als concertzaal waarmaakt. Het concert gaat door op vrijdag 13 december om 20u00. Kaarten voor dit kerstconcert kosten in voorverkoop 12 EUR aan de kassa 15€   en zijn te verkrijgen bij bestuursleden, Luc Van de Kerckhove (0478/ 72 97 86), Koen Lemmens (0478/ 40 16 12) of Nadine Van Huffel (0478/ 58 94 08).

info is te vinden is op www.harmoniebottelare.be