Allgrow! haalt warme harten uit koude frigo’s – Eet smakelijk!

Warme harten in koude frigo’s

In 2018 werd Allgrow! opgericht door Allgro nv, met als doelstelling het ondersteunen van diverse sociale en lokale projecten.

Als familiebedrijf vindt Allgro nv het heel belangrijk om zich sociaal te engageren. Bijkomend vindt de onderneming het fantastisch dat dit project niet alleen gedragen wordt door de directie maar ook door tal van ge ëngageerde medewerkers.

Al lachend wordt gezegd: “Warme harten in koude frigo’s”. Maar eigenlijk mag gesteld dat dit echt waar is!

Door het succes van de actie in 2017, toen nog in het teken van de warmste week, blijft het concept ongewijzigd, zelfs nog uitgebreid!

Allgrow! verkoopt een soeppakket, een wintergroentenpakket, een fruitpakket en een spaghettipakket.

Alle groentenpakketten worden samengesteld uit 4 verschillende vers gesneden, gewassen en verpakte groentjes van onze eigenste Belgische bodem en het fruitpakket bestaat uit sappige appelen en clementines.

De groenten worden gratis geproduceerd door Allgro en de pakketten worden gemaakt door vrijwillige medewerkers.

De pakketjes worden aangeboden aan 10€ het stuk en de opbrengst gaat integraal naar een van de   zorgvuldig uitgekozen doelen.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via  allgrow@allgro.be tot 2 dagen vóór afhaling met vermelding van je naam, telefoonnummer, datum van ophaling   en uiteraard hoeveel en welke pakketjes je wil aankopen.

De bestellingen kunnen opgehaald worden op 30/11 en 14/12 (tussen 9h-12h) en kunnen cash betaald worden bij afhaling.