Jonge bestuurder verongelukt in Sint-Maria-Oudenhove/Brakel

Vanmorgen is een 23-jarige bestuurder uit Lierde om het leven gekomen bij een ongeval in de Brakelstraat op de grens tussen Zottegem en Brakel.

Het ongeval gebeurde omstreeks 5.30 uur. De man reed in de richting van Brakel toen hij de controle over zijn stuur verloor. Hij week de weg af en botste zo tegen een stoeprand. Daarna reed hij tegen enkele verkeerspalen en een tuinafsluiting. De wagen kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de geval van een huis aan de overkant van de straat. De bestuurder werd door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd maar alle hulp kwam te laat. Zijn passagier werd gewond overgebracht naar het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem. Het parket kwam ter plaatse om de precieze oorzaak van het ongeval te bepalen.