© Gezinsbond ZES

Sinterklaas bij Gezinsbond ZES (Zottegem, Elene, Strijpen)

Op 30 november bracht Sinterklaas met 4 ondeugende Pieten een bezoek aan de leden van Gezinsbond ZES (Zottegem, Elene, Strijpen).

Ze hadden voor elk kind een mooi pakje mee. Ook was er een spetterende kindershow door clowns Pipo en Pipette, die de kinderen én de ouders lieten zingen en dansen. Voor Gezinsbond ZES is dit Sinterklaasfeest een traditie geworden: ”

“We bieden onze leden graag een toffe kindernamiddag aan en we willen er zeker voor zorgen dat elk kind een mooi cadeautje krijgt. Verder organiseren we onder meer tweedehandsbeurzen voor kinderkledij en kinderspeelgoed en willen we een stevig netwerk voor kinderen, ouders en grootouders uitbouwen in Zottegem. Kinderen komen bij ons op de eerste plaats. We ijveren voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving.”

Website: www.gezinsbondzes.be