Landelijke gilde Oosterzele sluit 100 jarige viering af met verlichte tractorentocht

Zaterdag 28 december Den Amb8

Landelijke gilde Oosterzele bestaat als vereniging 100 jaar dit jaar. Als afsluiting van ons feestjaar wilden we weer iets speciaals doen namelijk een verlichte tractorentocht organiseren. Dit kwam ook deels tot stand door de jongeren van ons bestuursleden die een hint gaven om zoiets te organiseren. Er zijn niet enkel tractoren van beroepsmatige op het platteland, maar ook heel wat hobby mensen. Een versierde tractor met (kerst)verlichting is een andere manier om naar buiten te komen en de toeschouwer dit te laten bewonderen. Praktisch wordt gevraagd om op voorhand in te schrijven het is een gratise deelname. Het gebeuren vindt plaats in en rond Den Amb8 (Lange Ambachtstraat 42,9860 Oosterzele). De tractoren worden verzameld tussen 18u en 20u. ledere deelnemer krijgt een volgnummer en attentie. Om 20u start de rondrit, begeleidt door politie en signaalgevers voor een rit van ongeveer 15km doorheen de Oosterzelese deelgemeenten, om vervolgens terug te keren naar Den amb8. De 5 mooiste tractoren vallen in de prijzen, gekozen door een onafhankelijke jury. De hoofdprijs (ter waarde van 100€) wordt geschonken door Bekaert brandstoffen. Dit wordt de avond zelf nog bekend gemaakt. Na de verlichte tractorentocht wordt er nog een heuse after-party georganiseerd tot in de vroege uurtjes in Den Amb8, dit te samen met onze LG-jongeren. Gratis inkom!
Registreer je tractor voor deelname via oosterzele.landelijkegilden.be/actueel
data: Oosterzele op 28 december
verzamelen: tussen 18 u en 20 uur rond Den Amb8
start om 20u voor 15 km rond Oosterzele
afterparty vanaf 21.30
prijsuitreiking om 23u