JP for life schenkt 6232,84 euro aan KOTK.

De familie Vermeulen uit Oosterzele heeft het weer eens voor elkaar gebracht. Deze namiddag schonken ze ter gelegenheid van de warmste week maar liefst 6232,84 voor het goede doel. In Kortrijk, op het warmste plein bij de presentatoren van Studio Brussel, overhandigden  ze een cheque ter waarde van dit mooie bedrag.

JP for life ontstond enkele jaren na het overlijden van Jean-Pierre Vermeulen. JP overleed op 29 september 2012 aan de gevolgen van de verschrikkelijke ziekte van darmkanker. De familie wou dat JP niet vergeten zou worden en richtte sedert een drietal jaren deze actie op. Het begon kleinschalig, maar al gauw groeide hun actie uit tot iets heel mooi. Overal in de regio kwam je spaarvarkentjes tegen die bij heel wat zelfstandigen op de toonbank stonden. Kappers, beenhouwers, apothekers, café’s, kledingzaken, … iedereen droeg zijn steentje bij om zoveel mogelijk rostjes te verzamelen. De laatste weken werden de varkentjes geledigd en werden de rostjes in grote zakken naar de bank gebracht. De Vermeulens mogen meer dan fier zijn met dit schitterende initiatief en houden op deze manier de nagedachtenis aan hun overleden broer meer dan levendig.

Gino, Anneleen, Michaella, Filip en de ouders willen langs deze weg dan ook iedereen bedanken die zijn rostje heeft bijgedragen.

6232,84 keer dank.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X