Muziek quiz Barry’s schot in de roos.

"Volgende editie in de maak"

Zaterdag vond in Praat- en evencaf é Barry’s de eerste All Round Muziekquiz plaats. Alvast een schot in de roos en volgeboekte deelnemerslijst. In 10 rondes vol intro’s, outro’s en “smurfen versies” was het zoeken naar De Leidse Sleutelgaatjes. De deelnemers kregen meer dan 300 vragen voor de kiezen geschoven.

De lokale ploegen Zottegem Blues en Steven Tepels werden op de meet geklopt door de Geraardsbergse ploeg gigant!. “Natuurlijk is winnen belangrijker dan deelnemen. Maar het allerbelangrijkste is de sfeer en achteraf een pot drinken met de andere deelnemers. En op dat gebied was het een geslaagde avond”, aldus gigant!.

“De vraag om deel te nemen was groter dan de plaats die we hebben,” aldus uitbater Geert Van De Velde/Daddy Cool. “We hebben zeker een ploeg of acht moeten weigeren. Er komt dus zeker een vervolg. En daar zullen we eerst de ploegen toelaten die nog niet kunnen deelnemen hebben. Zo komt iedereen aan de beurt. Zeker onze Facbook in de gaten houden. Of eens binnenspringen natuurlijk!””.

We kijken alvast uit naar de volgende editie.