Fuifgangers in elkaar geslagen in Zottegem door “buitenlanders”

Vannacht werden twee fuifgangers in elkaar geslagen in Zottegem.

Een ervan is afkomstig uit Nederbrakel en de andere uit Oombergen. Ze werden n elkaar geslagen op de parking van Albert Heijn in Zottegem. Volgens de slachtoffers werden ze belaagd door een tien- tot twintigtal “buitenlanders”, naar de reden hebben ze het raden. De aanzet tot de feiten speelde zich af tijdens de Wolf Bar fuif in Sotto’s, maar het was naar verluidt de parking van warenhuisketen Albert Heijn dat het toneel was van de eigenlijke vechtpartij. De slachtoffers liepen onder meer een hoofd- en lip-trauma op, beiden werden genaaid in het ziekenhuis van Zottegem.

Hoewel zich niet in maar in de buurt van evenementenhal Sotto’s afspelend geeft zaakvoerder Pieter Lambert volgende reactie mee: “Wij zijn op de hoogte gesteld van het voorval van afgelopen nacht waarbij er na sluiting een incident is geweest op de parking van Wolfbar. Wolfbar is een pop-up winterconcept met een externe organisatie. Op dit moment weten we nog niet wat er zich juist heeft afgespeeld. Sotto’s zal in ieder geval zijn medewerking verlenen zodat de dader(s) kunnen gevonden worden. We hopen jullie hierbij juist geïnformeerd te hebben.”

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X