Rode Kruis Zottegem houdt bloedinzamelingen

In samenwerking met de plaatselijke Rode Kruis-afdeling zullen er ook dit jaar in Zottegem om de drie maanden door medewerkers van het Oost-Vlaamse Bloedtransfusiecentrum van het Rode Kruis Vlaanderen bloedinzamelingen gehouden worden in het Sint-Elisabethziekenhuis en in de gebouwen van het OCMW. Er zullen telkens drie sessies plaatsvinden.

In het kader van de eerste reeks sessies kunnen vrijwillige bloedgevers deze maand voor bloedafnames terecht op de vrijdagen 10 en 17 januari van 17 tot 20 uur in het OCMW-lokaal dienstencentrum Egmont (zaal Sotto, ingang via A. Gevaertlaan) en op woensdag 22 januari van 16 tot 19 uur in het AZ Sint-Elisabeth (zaal Citrien, derde verdieping) aan de Godveerdegemstraat. Naast de trouwe bloedgevers zijn uiteraard ook nieuwe donoren steeds welkom. De overige driemaandelijkse bloedinzamelingen in 2020 zijn gepland in april, juli en oktober.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X