Politie keert teug naar de roets, het gemeentehuis

Politie ook in het gemeentehuis tijdens maandagavond en woensdag namiddag.

Vanaf maandag 6 januari 2020 is er een medewerker van het politiecommissariaat Oosterzele aanwezig in het gemeentehuis. Dit tijdens de opening op maandagavond van 17.30u tot 20u

en op woensdag namiddag van 14 u tot 16u. In vroegere tijden zat de politie in het gemeentehuis, voor de verhuis naar het eigen commissariaat op de Windekekouter, in het kader van een betere  dienstverlening en contact met de burger opende ze maandag een bureau in het gemeentehuis voor

allerlei zaken op die manier hoef je als inwoner geen extra verplaatsing meer te maken!
Op andere dagen kan je nog steeds terecht op Windekekouter 54. Ook in Melle en Destelbergen zal er gekeken worden om een bureau te openen.

Burgemeester Johan Van Durme: “Op die manier worden de gemeentelijke en politionele dienstverlening op een site aangeboden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. Zo hoeft de inwoner geen extra verplaatsing meer te maken. Op de andere dagen kan men nog steeds terecht in het politiecommissariaat op de Windekekouter.”

Korpschef Yves Asselman: “Na enkele maanden zullen we deze werking evalueren en indien nodig bijsturen, ten dienste van de bevolking. Eventueel kunnen we ook bekijken of er periodiek een spreekuur met de korpschef kan toegevoegd worden aan deze dienstverlening.”