Feestcomité brengt carnaval naar Beschermde Werkplaats

Zoals elk jaar ging het Feestcomité Zottegem langs bij de Beschermde Werkplaats.

“Met ons bezoek aan BWZ geven we het signaal dat carnaval, net als BWZ, bij uitstek een sociaal project is,” geeft voorzitter Lieven Buysse van het Feestcomité aan. “Carnaval is er voor iedereen, brengt mensen samen en laat ze samenwerken aan eenzelfde doel, elk vanuit zijn of haar bijzondere talenten.”

Elke werknemer van BWZ ontving een attentie uit handen van de leden van het Feestcomité, Prins Elien, Keizer Adriaan, het Seniorenkeizerspaar Vic en Claudine en het Seniorenprinsenpaar Eddy en Carine.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X