Massale belangstelling voor nieuwjaarsreceptie Open VLD Zottegem

Jong Vld Zottegem en Open Vld Zottegem hielden afgelopen vrijdag 31 januari 2020 hun nieuwjaarsdrink in het OC van Strijpen.

De voorzitters, de gemeenteraadsleden en alle bestuursleden ontvingen de talrijk opgekomen leden en sympathisanten met een hapje, een drankje en een gezellige babbel. Daarna waren alle ogen gericht op de gastspreker Bart Somers, Vlaams minister van Samenleven en Binnenlands Bestuur. Hij kon de aanwezigen begeesteren met een hartverwarmende, gedreven speech. Herman en Alexander De Croo, Egbert Lachaert en veel mandatarissen van omliggende steden en gemeenten waren eveneens afgezakt naar Zottegem om mee te klinken op een optimistisch 2020.   Diezelfde avond werd er ook nog plechtig een cheque van 500 euro overhandigd aan vzw De Hoop.

“Jong Vld Zottegem en Open Vld Zottegem willen langs deze weg iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en nodigen iedereen graag uit op hun activiteiten in 2020: maandag 13 april, Parkontbijt – zondag 27 september, Eetfestijn – 5 en 6 december, Wafelenbak.”