GO! Atheneum Herzele en basisschool De Trampoline barsten van het po ëtisch talent

GO! campus Herzele leverde een fantastische prestatie op de gemeentelijke po ëziewedstrijd. Maar liefst 6 leerlingen van het Atheneum Herzele en van basisschool De Trampoline behoren tot de meest gerenommeerde dichters van Herzele.  

De gemeente Herzele organiseert elk jaar haar befaamde gedichtenwedstrijd die absoluut niet voor ‘dichterlijke doetjes’ is bestemd.  Een strenge doch professionele jury tracht telkens weer het kaf van het koren te scheiden om zo dichterlijk talent te laten zegevieren. En dat talent vind je duidelijk op de GO! campus.  
Pauline Mertens uit het 5de leerjaar behaalde de eerste plaats. Hannah Dewolf  (5de leerjaar) volgde haar van zeer nabij en eindigde op de tweede plaats.  
Tilia Dhont (4 wetenschappen-stem) behaalde de eerste plaats, gevolgd door Xina Sarens (4 humane wetenschappen) op de tweede plaats en Ryan Gilis (4 humane wetenschappen) op de derde plaats in hun categorie.

Rafeaq Abusharekh behaalde dan weer de felbegeerde eerste plaats in de categorie OKAN.
Al deze kleppers  blijken stuk voor stuk over verborgen po ëtische talenten te beschikken.  Hun po ëtische pen kwam, zag en overwon.